o nama

Elma - 1975 fabrika za proizvodnju radijatora i elektro opreme

Iz proizvodnog programa: panelni radijatori, pribor za montažu, prateća oprema za grejanje, razvodni ormani, gasni razvodni ormani, industrijski prazni ormani, merno-razvodni ormani, kablovski priključni ormani, gromobranska oprema, ormarići za prvu pomoć, konzole, točkići, šelne, ...

Preduzeće Elma zvanično je osnovano 02. septembra 1975. godine, sa sedištem u Velikoj Plani. Velikim zalaganjem i istrajnošću, preraslo je iz bravarske radnje u preduzeće koje je uspostavilo uspešnu saradnju i sa poslovnim partnerima u inostranstvu zahvaljujući, pre svega kvalitetu svojih proizvoda.
Period 1981.-1986. doneo je blisku i uspešnu saradnju sa engleskom firmom RANX XEROX. Elma je potom ostvarila poslovnu saradnju i sa svojim partnerom JOOLA iz Nemačke, sve dok sticaj okolnosti u vezi sa političkom situacijom 1991. godine nije onemogućio svaki dalji vid saradnje.
Zbog toga se Elma okrenula domaćem tržištu, i od tad uspešno posluje. 2015. godine Elma je obeležila svojih četrdeset godina, što je, budući da su panelni radijatori zauzeli najistaknutije mesto u njenom već jasno odredjenom proizvodnom programu, čini preduzećem potpuno spremnim za uspostavljenje pravih poslovnih odnosa sa poslovnim partnerima i klijentima, kako sadašnjim, tako i budućim u zemlji i inostranstvu.

Od 06. juna 2012. godine preduzeće Elma je u vlasništvu privrednog društva  Džoni Kom D.O.O.

Od 2012. godine u krugu fabrike Elma otvoren je maloprodajni objekat za prodaju opreme za centralno i solarno grejanje.
Cene mo┼żete pogledati ovde.

Adobe Reader PDV potvrda

Elma - slike iz proizvodnje - panelni radijatori

Elma - 1975proces zavarivanjaunutrasnji transportbojenje panelnih radijatorakomora za pecenje zastitnog sloja

Adobe Reader PDV potvrda .pdf